all ära åt SSU!

Kyrkan har alltid varit min fristad, där jag känt mig välkommen och accepterad precis som jag är. Men med SSU är det skillnad. Hos SSU får jag inte bara vara som jag vill, de hjälper mig också förstå vem jag är. Att jag kunde skriva det där inlägget igår är tack vare SSU. Det finns inte många organisationer i världen som är så upplysta om, och så öppenfamnade mot könsidentiteter, genus och sexuella läggningar. Hade jag inte gått med i SSU för två år sedan, hade jag inte varit trygg nog i mig själv, eller haft tillräckligt med mod för att skriva som jag gjorde. SSU är den mest välkomnande platsen jag varit på. Jag har aldrig tidigare fått så många nya vänner på så kort tid. Med samma grundvärderingar och samma öppenhet för alla individer, tar det inte lång tid innan en är varandra så nära att en kan prata om precis allt. SSU är bland det bästa jag har gjort. Jag har inte träffat klokare, mer genomgoda människor någon annanstans. Det är människor som ändrar världen lite grann varje dag. Tillsammans gör vi enorm skillnad och det är fantastiskt. Vi är världens bästa (och kanske största) familj. Med över tiotusen medlemmar utspridda över hela landet gör vi Sverige till en bättre, rättvisare, mer accepterande och omtänksammare plats.
 
SSU är, för mig, världens bästa organisation! Inte bara får man kompisar för livet; du får påverka på riktigt. Jag skulle kunna skriva hundratals exempel bara på vad SSU i Kalmar Län har ändrat. Det är så obeskrivligt skönt att känna att man är med och gör skillnad. SSU har verkligen ändrat mig till det bättre och fått mig att inse hur mycket en enda människa verkligen kan göra. Jag älskar SSU och är så otroligt stolt att vara en del av den bästa organisationen i världen!
 
Du borde också vara med! Du kan bli medlem genom att skicka ett SMS till 724 56 med texten: SSU [mellanslag] betala [mellanslag] 10-siffrigt personnummer. Hur enkelt som helst! Det kostar 20 kronor om året och vad du får är helt ovärderligt. Alla aktiviteter och resor är helt gratis: det enda du betalar är årsavgiften. Du kommer inte ångra dig en sekund! Vill du läsa mer kan du klicka in på vår hemsida!
 
 
P.S. Äntligen är bilderna inte för stora och kommentarsrutan fixad! Hurray! (dataversionen)
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: