gosh. livet.

Det är här sjukt overkligt. Sedan jag la ut inlägget om min asexualitet för två kvällar sedan har antalet besökare på bloggen skjutit i taket. Första kvällen var det 300 unika. Igår var det närmre 700. Och nu är det uppe i 200. För ett normalt snitt på 30-40 är det här helt sjukt overkligt.
 
Det känns så underbart hoppfullt att kanske, kanske det finns någon där ute som känner igen sig och kom ett steg närmare accepterande av sitt sanna jag. Kanske blir kampen för eliminering av normerna för könsidentiteter och sexualitet större. Kanske var det till hjälp för fler än mig. 
 
Jag har fått så många fina kommentarer och så otroligt mycket pepp. Tusen tack för det och stay awesome! Tillsammans är ingenting omöjligt! 
 
Mitt liv är så otroligt överfyllt till bredden med fantastiska saker. SSUs vårkampanj är i full gång. På lördag åker vi till Kolmården med alla konfirmander i Linköpings stift och det är bara två veckor kvar till dansföreställning. För att inte tala om att det enbart är 58 dagar kvar till studenten. 
 
Dessvärre är det en hel del jobbigt också. Jag har två stora arbeten och ett prov till nästa vecka, muntliga nationella i Svenska inom en snar framtid och tjocka handlingar till kommunfullmäktige. Två årsredovisningar väntar på att bli lästa och en verksamhetsplan väntar på att bli skriven. 
 
Stressen är total. Min pappa klagar ständigt på mig för att jag påpekar att jag är trött. Han förstår inte hur energikrävande det är att gå sista året på natur, sitta i KF och ett kommunalt bolag, vara ordförande för en SSU-klubb och försöka ha tid över till att umgås med kompisar. Jag har inte läst en frivillig bok på 3 år. Träning finns inte på kartan. Jag är så redo att ta studenten nu!
 
Kvällen spenderas framför tvn med cheddarkryddade popcorn #livsnjutare 
 
Hoppas ni mår bäst!
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: