29 years - s...

so much to do.

Så mycket och så lite att göra på samma gång. Det är massor med småsaker som jag glömmer varannan sekund. Jag blir helt galet stressad av att veta att jag inte kommer ihåg vad jag ska göra. Jag skriver to-do-listor till allt, men det hjälper inte när jag inte kommer ihåg att titta på dom. 
 
Jag har skickat in min ansökan till Ung i den Världsvida Kyrkan och varit på jobbintervju idag. Det är nog det enda produktiva jag orkat. 
 

faulenzen.

mer va...

återhämtad

I skrivande stund sitter jag på kommunfullmäktige. Det är ett riktigt roligt sammanträde idag. Eller det var roligt, tills precis nu när vårt käre kommunalråd började läsa innantill om bakterier i tvättmaskiner eller något
något.
 
Vi började med bio. Vi såg Filip och Fredriks film om det somaliska bandylaget som kom till VM 2014. Det var en viktig och bra film, men jag tyckte det var synd att man skämtade så mycket. Filmen hade vun...

bakisdöden.

Vi hade lite för roligt igår. Lite för mycket alkoholhaltiga drycker. Så är inte alltför pigg idag. Det är nu framåt kvällen jag börjat bli människa igen. 
Har käkat pizza, sovit och kollat Orange is the New Black. 
 
Såg nyss ett sjukt viktigt program om asperger. Jag skrattade och grät om vartannat. Skriver upp asperger på listan över grejer jag vill blogga om. 
 
Nu ska jag fortsätta hata mig själv och tyc...

Hämta fler inlägg