återhämtad

I skrivande stund sitter jag på kommunfullmäktige. Det är ett riktigt roligt sammanträde idag. Eller det var roligt, tills precis nu när vårt käre kommunalråd började läsa innantill om bakterier i tvättmaskiner eller något
något.
 
Vi började med bio. Vi såg Filip och Fredriks film om det somaliska bandylaget som kom till VM 2014. Det var en viktig och bra film, men jag tyckte det var synd att man skämtade så mycket. Filmen hade vunnit mer engagemang på att behållt seriositeten. 
 
Annars har vi precis fått en redovisning från socialnämnden. Det var allt annat än siffror och långdragen textläsning. Det var först ett gäng tjejer som spelade upp ett litet stycke ut deras teaterföreställning. Sedan fick hela kommunfullmäktige dansa och vidare höra om en underbar verksamhet för äldre. 
 
Det är så välkommet med lite annat än "vanliga" handlingar. Det är härligt att se att politik inte bara handlar om siffror, papper och krångliga formuleringar. Det är underbart att se att alla äldreboenden inte är dåliga, att all mat till äldre inte är skit. Att allting är möjligt. 
 
Jag hade studiedag idag och slösade den på att sova. Jag gick inte upp förrän vid lunch. Sedan gick resten av dagen till att duscha, klippa min sidecut och äta. Sedan var det dags att dra sig mot biostaden.
 
Efter gårdagens tunga psyke och kropp är jag nu superpepp på livet igen. När jag precis insett att det bara är onödigt slöseri med energi att vara depp och arg, märkte jag att jag supit bort mitt bankkort. Peppt. Haha. Orkar inte. Men jag skrattar åt det och tackar min egen dumdristighet för att den möjliggör utveckling av mitt psyke. 
 
Jag var superpepp på att snacka skit och dricka redbull med Jenny imorgon men jag lär nog inte ha tillgång till några pengar så vi får nöja oss med skitsnack och gratis vatten. Man får vara glad för det lilla. 
 
Förlåt för ett långt inlägg men jag antar att det får kompensera de senaste dagarna innehållsfattiga ordbajserier. 
 
Jag hoppas ni har det toppenbra!
 
...Och att det här inte blir alltför utdraget. Sida 9 av 27 i handlingarna är vi på och klockan har passerat nio. Det blir en lång kväll. Efter att ha sovit till lunch i närmre två veckor nu blir det inte lätt att vara vaken och påklädd i skolan till 8:20 imorgon. 
Wish me luck!
 
Puss och kram!
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: