it's like a drug.

SNÄLLA NÅGON, GE MIG ALLT SÖTT I HELA VÄRLDEN.
 
Har bara ätit typ en halv deciliter socker idag och jag avlider. Det finns inga ostbågar, ingen glass man får ta av och inget godis över huvud taget. Hur ska jag kunna överleva?!
 
Är tröttare än tröttast men lyckades ändå knåpa ihop ett engelskaarbete på en timme så där. Det är typ max vad jag orkar lägga på det men Anna gillar mig så det är lugnt. Har gjort alla mina arbeten i engelska på en timme å fått A så jag överlever förhoppningsvis detta också. 
 
Moroten för att skriva var dock att jag skulle få tjocka mig till serier efter. Men nu finns det inget att tjocka sig på så hela världen gick typ under. Kasst. Skulle kunna betala nån ganska fett för att komma hit med en påse ostbågar. 
 
Tjejhänget igår var helt amazing, precis som jag anade. Har dock aldrig varit så rädd som på bussen hem i snöstorm. Jag överlevde som tur var och missade typ 2 timmars sömn men det var det värt. Nästa gång vi ses blir på sportlovet så det är inte alltför långt. 
 
Jag och Jenny redovisade om Tjernobyl idag och jag pratade stockholmska. Kan någon bara snälla förklara för mig varför? Det kändes ganska kasst men Mats sa att det inte kunde vara bättre så då antar jag att jag måste vara nöjd. 
 
Vad händer i helgen då folk?
Själv är jag aspepp på kurshelg med SSU. Har ingen aning om vad vi ska lära oss om men pepp är jag ändå. Ska köpa hela Willys lager med godis, chips och redbull så blir det awesome!
 
Nu ska jag kolla Once upon a Time. Utan ostbågar. Fan va kasst. 
 
Ha det bra!
 
Det kan vara den sötaste (typ 3 cm i diameter) och godaste jävla muffinsen jag nånsin sett och smakat. 
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: