En bättre kväll.

En fråga bara, hur fan kan det sitta en nattfjäril i mitt tak nu? Hur sketan har den överlevt?
 
Mina fötter kliar som bara den! Haha intressant ju! Men det är helt sjukt! Så fort jag varit ute när det är kallt å kommer in så börjar mina fötter klia. Helt superskumt. Förklara för mig varför någon, snälla!
 
Skolan sög som vanligt. Förstår ärligt inte hur jag ska orka den sista terminen med schema 8:20-16 alla dagar utom en som är 9:40-16. Jag har knappt orkat hittills med två timmars hålor typ varje dag. Ser framför mig hur varje lektion kommer bli powernaptillfällen. 
 
Efter skolan hade jag jobbintervju som var jättekul å sjukt intressant. Bra gick det också.
Sen kom Bertzell från Oskarshamn å vi har haft det så trevligt. Först käkade vi kinabuffè å sen mös vi vidare på Espresso House. En redbull på hemköp å en cider på briggen. Sen blev klockan mycket å det var dags att åka hem. Sjukt trevligt! Vi hann prata om hur mycket som helst men ändå skulle vi kunna prata hundra timmar till.
 
Imorgon ska jag plugga matte för fulla nånting och sen är det hockey. Det blir najs. 
Jag har förresten insett nu varför det inte går så bra för grabbarna i hockeyn. Halva laget satt på briggen kvällen innan match. Bra grej. Bad boiiis. 
 
Nä nu jäklar ska jag sova för oj vad trött jag är efter allt cyklande och promenerande i denna förbaskade storm. Pöh! 
 
God natt!
 
Hittade den här bilden från Bommers å kände bara att jag var tvungen att dela med mig av den. Shit så härlig. Glädjen är total <3
 
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: