nattsudd i min blodpump.

Jag har gått och grubblat på vad jag tycker om att vara här, att göra vad jag gör och hur jag mår när jag är här. När jag tänker tillbaka på tidigare gånger jag varit här, blir det omöjligt att se det här stället som allt annat än underbart. Ändå finner jag mig själv lite nedstämd, bitter och opepp. Jag är inte exalterad över att träffa människorna längre. Det är förmodligen för att jag insett att en helg är för kort tid för att bonda riktigt bra och för att man, om man skulle bonda med någon, typ aldrig kommer ses igen. Så jag åkte hit med inställningen att lära mig någonting nytt, utveckla min hjärna och finna nya perspektiv. Tyvärr är jag nog besviken. Jag känner faktiskt inte att jag har lärt mig så mycket. Däremot finns det ingenting som slår gemenskapen, den varma känslan inombords och närheten till gud. I vardagen tappar jag min tro mer än jag vill. Här får man en påminnelse. De magiska andakterna tillsammans. Hela stämningen är magisk. 
 
Jag är övertrött, besviken och fortfarande duktigt förkyld så ta allting jag skrivit med en tioliters säck med salt. Om en vecka kommer jag förmodligen se tillbaka på den här helgen som någonting jättenajs. 
 
Kan inte hjälpa att jag jämför med Bommersvik bara...
 
Jag kan inte säga så mycket om vad vi har gjort idag. Käkat en jäkla massa, som man alltid gör på Gransnäs, snackat olika typer av människor, ledföretagsledningar och pulsat i snö. 
 
Det ska bli skönt att åka hem imorgon. 
Kanske skriver en bättre, mindre bitter utvärdering imorgon. 
 
Nu ska jag sova. 
Hoppas ni sover gott by now. 
Natti natti <3
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: