nörd. igen.

Jag kommer på mig själv med att gå omkring och tänka på hockey, typ lite för mycket. Typ hela tiden.

Jag har länge haft en teori om hur man vinner och vinsten idag var solklart på grund av min teori! Lovar. Haha. Orkar typ inte med min egen besatthet. När blev jag en sån nörd?

Förutom hockeyn har jag bara läst ikapp massa bloggar, som jag ständigt ligger en månad efter med. Efter 20 dagar försvinner inläggen på bloglovin och då blir det jobbigt. Precis det hade hänt idag. Då måste man rota i folks arkiv, för jag kan inte leva med att ha missat en vecka av någon annans liv. Jag är för besatt. Där också.

Imorgon ska jag bli ett med matteboken. Det ska bli en såndär typisk pluggdag när jag inte tar mig ur pyjamasen och dricker ofantliga mängder te. 

Haha. Oj vilken dum idé men okej. Why not? Lite utfyllnad i mitt annars tråkiga inlägg. Jag leker Alexander Bard och delar med mig av dom 10 snyggaste hockeyspelarna jag träffat på under mina 4 år, okej nä, typ 2 år tar vi annars blir det jobbigt många. Jag orkar inte rangordna dom så det blir helt randomordning. Det bör också noteras att dom är snyggare i verkligheten. Typ svettiga. Haha. Och jag vet inte vad jag har för syfte med det här men what ever. Är man nörd så är man. Och ja, jag kan allas namn och nummer utantill. Nörd. Igen.

#5 Daniel Jonsson, GIK 

#25 Eric Backman, VIK

#23 Viktor Sundström, IK Pantern 

#73 Daniel Wälitalo, VIK

#89 Tobias Långerud (a.k.a. Mr Grey), GIK 

#52, #70 Tvillingarna Harrysson (Tim & Robin), Kumla (aslika så räknas som en)

#22 Simon Mitman, VIK 

#45 Petter Lindberg, AIK 

#88 Sebastian Bengtsson, VIK 

#24 Dennis Fröland, Troja - Ljungby 

Imorgon ska jag vara mer seriös. Kanske.
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: