wakiepakie sleepybird.

Ingenting slår liptons Forest Fruit. Mina smaklökar dansar balett.
 
Shit vilken oväntat vändning den här dagen tog. Eller aa. Började med att sova på filosofin och slutade med att jobba asmycket med min uppsats om meningen med livet. Typ duktig. Nu ska jag bara diskutera så är jag färdig. Men dom där jävla diskussionerna är fan det värsta i alla arbeten. Hur som helst känner jag mig duktig å det finns typ hopp om livet. 
 
Nu glor jag på en av dom bästa filmerna jag nånsin sett men ska snart sova för jag har redan sett den för många gånger. Snart blir den dålig. 
 
Imorgon är det bortamatch i Vimmerby. Ska tjata på pappa så vi kan åka. Är typ pepp. Fast fan vad kallt det brukar va där borta. Men aa. Peppt. 
 
Jag njuter av sista veckan som fortfarande går att överleva innan studenten. Nästa vecka börjar nya schemat som är allt annat än skoj. Kommer dö efter två dagar och typ aldrig bli mig själv igen. 
 
Jag skulle kunna ganska mycket för att få återuppleva en speciell godnattkram från Bommers. Så. Jävla. Mys. Fast egentligen skulle jag nog inte säga nej till någon kram så länge kramaren är yngre än 30 och inte läskig. Jag gillar kramar. 
 
Jag har ångest för att jag inte gick hem idag. Fan va lat liksom. 
 
Nu ska jag spela hayday och hålla ut en halvtimme till innan jag kan gå och lägga mig utan att få konstiga kommentarer. 
 
Hoppas ni mår bra!
Nattinatti 
 
 
Bra skillat igår.
Det är pinsamt hur länge jag skrattade åt det här.
Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: