carousel .

Jag kan inte avgöra om jag är ledsen eller om jag bara är väldigt trött. Någonting känns inte helt rätt. Det svider i ögonkanten. Jag känner mig misslyckad och fel. Förändringen som kommer nu, av att säsongen är slut och av att plugget börjar igen, känns stor, läskig och fel. Jag vill inte. Jag vill inte bygga upp en stor negativ tankespiral kring hela grejen men just nu känner jag att jag inte orkar pressen av att plugga. Jag vet så klart att det är jag själv som sätter den pressen på mig själv men jag vet typ inget annat sätt. 

Jag är otroligt vilsen just nu. Det enda jag vet säkert att jag vill är att jag vill gråta en skvätt i en älskande famn. Men det kommer jag inte att få göra. 

Aron har besökt mina tankar igen de senaste dagarna. Hoppet om att slippa honom i huvudet blir allt mindre. 

Fan vad jag känner mig urusel. Jag är negativ. Jag sprider dålig stämning. Jag gör fan fel ofta. Jag är klumpig, otydlig, slarvig och lat. Fett jävla otrevlig också. Fan. 
1 Anonym skriven

Du är inte alls dålig Hilma och du har tagit dig igenom studierna till mer än hälften och gjort det med bravur. Det kan inte kallas fel eller klumpig. Din tid för kärlek kommerska du se. Du får som många andra prövningar av livet men du kommer att komma ut starkare på andra sidan. Du kommer att klara två år när du redan klarat tre av studier. Ta en dag och en sak i taget, ett steg i sänder så bygger du dig en framtid som kommer innehålla både jobb, god ekonomi och kärlek ska du se. Släpp tankarna på män och bygg dig själv trygg och stark, så kommer resten när du minst anar. Desperata kvinnor är något som får män att fly... Du är god, intelligent och värd det bästa, så nöj dig inte med något annat. Älskar dig innerligt! ❤️

Kommentera inlägget här:
Namn: 
Kom ihåg mig?
Kommentar:
Mailadress:
URL/bloggadress: