Hilmas The...

 

reminder .

Jag fick ett uppvaknande och en bekräftelse. Du är på riktigt. Vi var på riktigt. Du finns. Det är inte bara en dröm. 
 
Det var som ett slag i bröstet och som om mina lungor tömdes helt på luft. Jorden stannade upp från sitt konstanta snurrande och min kropp försattes i någon typ av chock. Jag blev varm och kall på samma gång. Jag ville springa därifrån och samtidigt inte röra mig en millimeter. Jag ville skrika ditt namn rakt ut men ...

DG

Som jag har saknat min båtfamilj. Det är verkligen något helt magiskt med att jobba och bo ihop på en liten yta. Pimmen, Jerry, Safin, Uffa.. Jag har inte sett dom eller pratat med dom på snart ett år men när jag träffade dom igår/idag kändes det som att vi aldrig varit isär. 
Jag längtar tills det blir sommar och jag får mönstra på igen! Gotland, var redo för snart kommer jag! 

för mycket.

Skilsmässa, bråk med två nära kompisar, besviken far, sjuk farmor, sluttampen av kurser med allt vad det innebär och mens för första gången på minst 5 år är alldeles för mycket för att orka båt och Gotland utan att tänka på Aron. 
 

känslor.

Skam
Över att inte orka vardagliga saker, som att tvätta och städa, men framför allt över alla människor jag på något sätt svikit till följd av mitt mående. Jag vill göra mer. Jag vill orka mer. 
 
Saknad
Av så många som jag gått miste om, så många som depression och ångest tryckt bort. Störst kanske saknaden är till den personen jag hade kunnat bli, om allt hade sett annorlunda ut.
 
...

Hämta fler inlägg